VELKOMMEN TIL OLAVSCUPEN 2019 29.04.2019
Skrevet av: Olavscupen Olavscupen
Cuphilsen skrevet av leder i Sarpsborg IL håndball Michael Thomsen

Håndball er moro…

Jeg leste nylig en artikkel på hjemmesiden til eliteserieklubb ØIF Arendal. Velskrevet og med mange gode poeng, hvor jeg har lyst til å bringe et videre:

«Det viktigste av alt er at du liker idretten din. At du har det gøy. Og at både du og dine lagvenner liker å treffe hverandre på og utenfor banen. Innenfor og utenfor de rammene som håndballen byr på. Det viktigste er at dere innenfor håndball-laget bygger livslange sosiale nettverk. At dere lager deres egne uskrevne regler for samhandling, for hvordan dere heier på hverandre. Støtter hverandre og er der for hverandre. At alle i laget får kjenne på mestringsfølelser fra tid til annen. Både på og utenfor banen. Som håndballspiller og som venn

I Sarpsborg IL har vi tre verdier; samhold, trivsel og utvikling, som vi ønsker skal kunne være gjenkjennelige i alt vi gjør. Derfor har vi ett fokus på trivsel og samhold også på tvers av lag, når vi arrangerer Olavscupen.

Jeg håper at dere alle vil oppleve et positivt smittende engasjement fra de andre lag, spillere, trenere, dommere, tilhengere og ivrige dugnadsgjeng som deltar på cupen. Slik at vi alle i løpet av helgen vil kunne føle at Olavscupen er en arena for å bli glad i håndballen, og danne sosiale relasjoner til både de på eget lag, men også til alle de andre lagene.

Så med en tro på smil, latter og en hall som lever hele helgen vil jeg ønske velkommen til Olavscupen 2019.

God kamp,

 

Michael

 


Takk til våre samarbeidspartnere
Velkommen til solbyen Sarpsborg i mai 2019